ServiceNow interieur
Onze opdrachtgever ServiceNow levert digitale workflows die beleving creëren en de productiviteit vergroten voor werknemers en het bedrijf. Zij zijn ingesteld op de toekomst waarin de steeds verdere digitalisering een grote rol speelt. Een fijne werkflow voor dit bedrijf creëren door middel van een passend interieurontwerp was dan ook een belangrijke ontwerpopgave.
Locatie
Amsterdam
Opdrachtgever
ServiceNow
Jaar
2018 -2020
Status
Uitgevoerd
Omvang
1500 m2
Categorie
interieur, meubels, kantoren
Partners
Solved Projectmanagement
Team
Robin van Rossum, Eline van Duijn
Het kantoor met een uiterst lichte gevel, voorzien van grote glasvlakken, bestaat uit meerdere verdiepingen met grote, open plattegronden. De diepe plattegrond gaf de mogelijkheid de vergaderruimtes in het midden van de ruimte te positioneren en de werkplekken zoveel mogelijk aan het licht te leggen. Speciaal aan dit plan zijn de ronde vormen waardoor het ontwerp zacht en fluïde aanvoelt.
Plattegrond
ServiceNow wil elk kantoor een land-gebonden uitstraling geven. De basis vormt een speciaal voor dit plan ontworpen tapijt met Delfts-blauwe patronen. Afgewisseld met een wat neutralere grijstint. Hierop staan de afgeronde glazen vergaderruimtes. Meubilair en invulling wordt gemaakt in warm blank hout. De vilten wandafwerking vormt een zachte achtergrond en levert de benodigde akoestische demping.
Plattegrond vloerbedekking
OOKarchitecten BV
Schimmelpenninckkade 40
3813AE Amersfoort
Contact
033-4893320
info@ookarchitecten.nl
Social