RVU Paviljoen VARA/NTR
Het belangrijkste bij de opgave om het interieur van dit markante gebouw aan te passen was het bewaren en zelfs versterken van de ervaring van het specifieke karakter van dit kantoor. Om de hellende vloer en de langgerekte plattegrond maximaal gewaar te worden, was het nodig de plattegrond op te schonen tot een eenduidige middengang met binnenwanden die zichtlijnen mogelijk maken over de gehele lengte van het plan. De hellingshoek zorgt voor subtiele verwarring, die het bewustzijn van de gebruiker, zijn/haar gevoel van plaatsbepaling en ruimtelijkheid, tart en uitdaagt op een verrassende manier.
Locatie
Hilversum
Opdrachtgever
NTR
Jaar
Status
Opgeleverd
Omvang
1500 m2
Categorie
interieur, kantoren
Partners
Team
Martin Timmerman, Robin van Rossum
Om het corten-stalen uiterlijk te versterken kozen we voor een natuurlijk en warm concept uitgevoerd in gebakken bamboe gecombineerd met natuur vilt.
OOKarchitecten BV
Schimmelpenninckkade 40
3813AE Amersfoort
Contact
033-4893320
info@ookarchitecten.nl
Social